Laminaat

Laminaat is door de jaren heen steeds populairder geworden als vloerkeuze. En dat is niet zonder reden, laminaat heeft een groot scala aan voordelen als vloerkeuze.

 

Om ze voor u op een rijtje te zetten:

1:  Laminaat is goed bestand tegen krassen en slijtage. Hoewel ook deze vloeren niet immuun zijn tegen krassen en slijtage is laminaat wel, over het algemeen, zeer goed bestand tegen 'intensief gebruik'.

2: Laminaat verkleurt niet snel onder de zon. Dit betekent dat een goed onderhouden en niet beschadigde laminaatvloer decennia lang probleemloos kan blijven liggen.

3: Gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe licht vochtig schoonmaken met laminaatreiniger en uw vloer kan er weer mee door.

4: Overal te leggen. Laminaat heeft tegenwoordig ook variaties met extra dikke toplagen en waterbestendige coating om dit type vloer ook te gebruiken in badkamers of voor zwaar commercieel gebruik.

5: Gemakkelijk te plaatsen. Laminaat is een vloer met clicksysteem. Hoewel het type clicksysteem varieert van producent tot producent, sommige producenten hebben een iets makkelijker systeem dan anderen, is laminaat goed zelf te leggen ongeacht van welk merk uw keuze op is gevallen.

© 2013 - 2023 Vloerbenodigdheden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel