Quick Step Pulse Rigid Click

Quick-Step kondigt met trots zijn nieuwste innovatie aan: ultraperformante, rigide, luxueuze vinyl. Dankzij een unieke combinatie van flexibele en stevige kernlagen zorgen de rigid vinylplanken van Quick-Step voor een betere akoestiek en bescherming tegen inkepingen, en maken ze tegelijk komaf met 'telegraphing'.

Het nieuwe, baanbrekende, rigid luxevinyl vormt de perfecte aanvulling op het bestaande Quick-Step assortiment van flexibele vinylplanken. Vanaf nu is er voor elk type ondergrond (vlak, met kleine oneffenheden of met grote oneffenheden) of plaatsing (zwevend of gelijmd) een ideale oplossing verkrijgbaar.

Meerlaagse uitmuntendheid met in elke laag een USP

• Performante slijtlaag met geavanceerde 5S technologie: beschermt tegen scratches (krassen), stains (vlekken), scuffs (slijtage), smell (geur) en shine (glans).
• Werkelijk authentieke look: gedetailleerde decoratieve vinyllaag voor een uitermate realistisch en authentiek uitzicht.
• Zacht en stil: veerkrachtige laag voor extra comfort en weinig geluidsoverlast.
• Rigide composietkern voor een hoge schokbestendigheid, weinig indrukking en geen 'telegraphing'.

Quick-Step Livyn werd ontworpen voor verwarmde binnenhuisinstallaties (> 0°C). Het mag niet worden geïnstalleerd in solaria, veranda's, kampeerwagens, schepen of onverwarmde toepassingen zonder gelijmd te worden. Als de temperatuur van uw vloer oploopt tot meer dan 45°C, bijvoorbeeld door direct zonlicht, dan is het aanbevolen om de Sun/Heat-ondervloer te gebruiken of de vloer zonder ondervloer op een uitgevlakte minerale ondergrond te plaatsen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2021 Vloerbenodigdheden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel