SENSE PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Onze vloeren hebben een eigen ontwerp en worden zelf geproduceerd. De korte bedrijfskolom van productie tot en met verkoop resulteert in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering wordt gewaarborgd door de grote beschikbare voorraad.

De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren bij Sense boventoon.  Het assortiment bestaat uit maar liefst 5 verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste vloer. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

 

10 redenen waarom klanten voor Sense PVC vloeren kiezen:

  1. Extra brede vloerdelen, ruime decorkeuze
  2. 5 verschillende uitvoeringen; voor elke situatie een juiste vloer
  3. Extra sterke PUR coating; zeer slijtvast in vergelijking met ander PVC
  4. Antistatische en antibacteriële behandeling
  5. Slipweerstand R10 (hoger dan standaard)
  6. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  7. Zuivere samenstelling (geen weekmakers)
  8. 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  9. Brandvertragend en loopgeluidreducerend
  10. Comfortabel om op te lopen

 

Sense PVC komt in een dryback en een SPC Rigid Click variant. De dryback variant is ook geschikt om op een zelfklevende ondervloer te plaatsen.

De SPC Rigid Click variant heeft een geintegreerde ondervloer die voldoet aan de 10DB Geluidsreductie eis zonder extra ondervloer. Let op, de geintegreerde ondervloer heeft geen groot egaliserend vermogen en kan niet bij oneffen ondergrond toegepast worden zonder extra ondervloer.

© 2013 - 2024 Vloerbenodigdheden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel